Η εταιρεία μας, με διακριτικό τίτλο “ΗΛΕΚΤΡΟΓΕΙΩΣΗ”, με κύριο και πρωταρχικό γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια των συναλλαγών σας, μέσω του ιστότοπού της www.ilektrogeiwsi.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν από τους κάτωθι τρόπους για την εξόφληση της παραγγελίας σας είτε πρόκειται για λιανική πώληση είτε για πώληση με τιμολόγιο :

Με Αντικαταβολή

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να τα εξοφλήσετε με την χρήση μετρητών κατά τη στιγμή που θα τα παραλάβετε από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ΕΛΤΑ Courier. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει χρέωση 2,20€ ανά αποστολή και ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας.

Με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί το ασφαλές περιβάλλον της Viva για να δέχεται πληρωμές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, έτσι ώστε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα.

Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό της Εταιρείας μας

Η συναλλαγή και η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με κατάθεση (έμβασμα) σε έναν από τους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας :

  • Alpha Bank : IBAN : GR 25 0140 1080 1080 0200 2007 498
    Αριθμός Λογαριασμού : 108-00 2002 007498
  • Εθνική Τράπεζα : IBAN: GR 48 0110 1030 0000 1030 0198 016
    Αριθμός Λογαριασμού : 103/001980-16

Παρακαλούμε όπως λάβετε υπ` όψιν σας ότι θα πρέπει να καταθέσετε το σύνολο της τελικής αξίας της παραγγελίας, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Το σχετικό αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί είτε
με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση : [email protected] , είτε με fax στο 210-3217110.

Αφού λάβουμε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής, προβαίνουμε άμεσα στην αποστολή της παραγγελίας σας.
Σας εφιστούμε την προσοχή, κατά τη συναλλαγή, να αναγράφεται σωστά ο σχετικός αριθμός λογαριασμού μας, διότι η εταιρία μας ‘’ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ ΣΙΑ Ο.Ε.’’ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Επίσης, η Εταιρεία μας συνιστά στους πελάτες που επιλέγουν την τραπεζική κατάθεση σαν τρόπο πληρωμής, να πραγματοποιούν της καταθέσεις τους μέσω των λογαριασμών τους στις ανωτέρω συνεργαζόμενες Τράπεζες ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ALPHA BANK . Αν ο πελάτης επιλέξει να πραγματοποιήσει την πληρωμή μέσω λογαριασμού του, που τηρείται σε άλλη Τράπεζα, τότε υποχρεούται να μας καταβάλει και την προμήθεια που έχει ορίσει η εκάστοτε τράπεζα.

Με παραλαβή από το κατάστημα

Η Εταιρεία μας σας παρέχει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας απευθείας στο κατάστημα, είτε με την χρήση μετρητών, είτε με τη χρήση της χρεωστικής σας κάρτας κατά την παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας σας από το φυσικό κατάστημά μας, επί της οδού Αθηνάς αρ. 39 στο κέντρο της Αθήνας.